bbbb

 

 

 

 

Neste Oil Oyj käyttää TK-Vuokrat ratkaisua Porvoon ja Naantalin öljynjalostamoillaan noin 17 000 erikoistyökalun seurantaan, vuokraamiseen, palauttamiseen ja määräaikaishuoltojen tekemiseen.

 

”TK-Vuokrat – ratkaisun avulla pystymme merkittävästi nopeuttamaan erikoistyökalujemme luovuttamista ja palauttamista sekä omille asentajillemme että yhteistyökumppaneillemme, kertoo Simo Nikki, kunnossapitopäällikkö, Neste Oil Oyj:stä ja jatkaa ”Käyttöönotto on onnistunut reilussa kahdessa kuukaudessa Identoin valmiin tuotteen ja asiantuntemuksen ansiosta.”

 

Neste Oil Oyj:n erikoistyökalut sisältävät mm. mittalaitteita, pumppuja, sylintereitä, keskuksia, nostolaitteita ja käsityökaluja. Työkaluhallinnan pilviratkaisulla työkaluvaraston henkilöt luovuttavat ja vastaanottavat työkaluja omalle henkilöstölle sekä vuokraavat työkaluja alihankkijoille.

 

Työkaluvarastoissa on käytössä tiedonkeruulaitteet, joihin on asennettu Identoin TIKE -tiedonkeruusovellus. Työntekijät tekevät tiedonkeruulaitteilla työkalujen luovuttamisen sekä vastaanottamisen, inventoinnin sekä varastokyselyt.  Tiedonkeruusovellus keskustelee automaattisesti TK-Vuokrat järjestelmän kanssa.Simo Nikki, kunnossapitopäällikkö, Neste Oil Oyj, matkapuh. 050 458 3551, s-
posti: etunimi.sukunimi@nesteoil.com

 

<- Takaisin

Powered by Softers
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja