6.7.2012

Saksalainen Minol Messtechnik valitsi Identoin mobiiliratkaisun
Identoi Oy toteuttaa asennustoiminnan mobiiliohjelmiston saksalaiselle Minol Messtechnik GmbH:lle, jonka 900 työntekijää lukevat ja asentavat energia- vesi- ja sähkömittareita Saksassa, Itävallassa, Puolassa, Ruotsissa, Tanskassa, Italiassa ja Kiinassa.


“Me Minolilla olemme tehostaneet prosessejamme ja parantaneet asiakaspalveluamme mobiiliratkaisulla jo vuodesta 2004. Nyt toteutettava asennustoiminnan mobiiliratkaisu täydentää Identoin meille aikaisemmin toimittamaa mittarinluentaratkaisua, jolla työntekijämme keräävät kymmenien tuhansien kulutusmittareiden tiedot päivittäin kiireisimmän lukuperiodin aikana” toteaa johtaja Ralf Görner Minol yhtiöstä. ”Valitsimme Identoin kumppaniksemme, koska heillä on pitkäaikainen kokemus liiketoimintakriittisten mobiilisovellusten toteutuksesta ja vahva teknologinen kompetenssi. Lisäksi Identoi on osoittanut kykynsä kansainvälisten projektien menestyksekkäästä toteutuksesta”, toteaa Ralf Görner kertoessaan yhteistyön strategisesta merkityksestä Minolille.
 

Toimitusjohtaja Sakari Vaara, Identoi Oy:sta toteaa: “Tämä projekti on arvoltaan merkittävä ja samalla haastava toimitusajan ollessa lyhyt.  Olemme myös sopineet Minolin kanssa, että heidän asiantuntijansa tuovat osaamisensa toteutukseen – luonnollisesti kokonaisvastuu projektista säilyy meillä. Globaalisti toimivana yrityksenä Minol on meille tärkeä referenssi. Olen vakuuttunut, että tämä projekti saa jatkoa ja auttaa meitä voittamaan uusia asiakkuuksia Saksasta.”


Toteutettavalla mittariasennuksen mobiiliratkaisulla Minolin asentajat vastaanottavat työmääräimet langattomasti, lukevat vaihdettavan ja uuden mittarin kulutuslukemat joko langattomasti tai manuaalisesti sekä lähettävät työraportit paikanpäältä Minolin  SAP –toiminnanohjausjärjestelmään. Asentajien päätelaitteina käytetään Windows Mobile –käsipäätteitä. Mobiiliratkaisu kommunikoi matkapuhelinverkon ja Identoin Celesta –tietoliikennepalvelimen kautta SAP-taustajärjestelmään.


Lisätietoja
Sakari Vaara, Toimitusjohtaja, Identoi Oy, puhelin +358 40 553 9347, etunimi.sukunimi@identoi.com


Tietoja Minol Messtechnik

Minol Messtechnik W. Lehmann GmbH & Co. KG Group on yksi maailman johtavista mittarinluenta- ja laskutuspalveluiden tarjoajista. Perheomisteinen, pitkän historian omaava yritys on tunnettu innovatiivisista kulutusmittausratkaisuistaan ja yritys on kulutukseen perustuvan laskutuksen edelläkävijänä. Minol tuottaa vuosittain 5.4 miljoonaa laskua, joista saksalaisten kotitalouksien osuus on 1.3 miljoonaa laskua.
Yritys kehittää ja valmistaa patterikohtaisia ja huoneistojen lämmönkulutusmittareita sekä vesimittareita. Yrityksellä on myös valtiollisen vesi- ja lämpömittareiden testilaboratorion luokitus.  Lisätietoja http://www.minol.com/

Tietoja: Identoi Oy


Identoi Oy:n Celesta- ja TK- ohjelmistotuotteilla sekä asiakaskohtaisilla ratkaisuilla on yli 200 asiakasyritystä sekä 10 000+ päivittäistä käyttäjää,  niin Suomessa kuin Euroopassakin, jotka tehostavat toimintaansa mm. energiasektorin, kiinteistöhuollon, logistiikan, terveydenhoidon ja rakentamisen toimialoilla. Identoi Oy on yksityinen yhtiö, jonka päätoimipaikat ovat Oulussa ja Kuopiossa. www.identoi.com
           

Takaisin

Powered by Softers
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja