27.9.2013

Neste Oilin työkalujen hallinta pilveen Identoin TK-Vuokrat-ratkaisulla

Identoi Oy on toimittanut Neste Oil Oyj:lle Oy:lle TK-Vuokrat – ratkaisun kevään 2013 aikana.


Neste Oil Oyj käyttää TK-Vuokrat ratkaisua Porvoon ja Naantalin öljynjalostamoillaan noin 17 000 erikoistyökalun seurantaan, vuokraamiseen, palauttamiseen ja määräaikaishuoltojen tekemiseen.

”TK-Vuokrat – ratkaisun avulla pystymme merkittävästi nopeuttamaan erikoistyökalujemme luovuttamista ja palauttamista sekä omille asentajillemme että yhteistyökumppaneillemme, kertoo Simo Nikki, kunnossapitopäällikkö, Neste Oil Oyj:stä ja jatkaa ”Käyttöönotto on onnistunut reilussa kahdessa kuukaudessa Identoin valmiin tuotteen ja asiantuntemuksen ansiosta.”


”Pilvestä tarjoamamme työkaluhallinnan ratkaisu skaalautuu kustannustehokkaasti suurillekin käyttäjä- ja tapahtumäärille, joista Neste Oil on hyvä esimerkki”, toteaa Tuomas Niemi, tuotepäällikkö, Identoi Oy.

Neste Oil Oyj:n erikoistyökalut sisältävät mm. mittalaitteita, pumppuja, sylintereitä, keskuksia, nostolaitteita ja käsityökaluja. Työkaluhallinnan pilviratkaisulla työkaluvaraston henkilöt luovuttavat ja vastaanottavat työkaluja
omalle henkilöstölle sekä vuokraavat työkaluja alihankkijoille.

Työkaluvarastoissa on käytössä tiedonkeruulaitteet, joihin on asennettu Identoin TIKE -tiedonkeruusovellus. Työntekijät tekevät tiedonkeruulaitteilla työkalujen luovuttamisen sekä vastaanottamisen, inventoinnin sekä
varastokyselyt.  Tiedonkeruusovellus keskustelee automaattisesti TK-Vuokrat järjestelmän kanssa.


Lisätietoja
Tuomas Niemi, tuotepäällikkö, Identoi Oy, matkapuh. 0500 892 868, s-posti:
etunimi.sukunimi@identoi.com

Simo Nikki, kunnossapitopäällikkö, Neste Oil Oyj, matkapuh. 050 458 3551, s-
posti: etunimi.sukunimi@nesteoil.com

Takaisin

Powered by Softers
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja