29.9.2014

Ruukki Construction parantaa asiakaspalveluaan Identoin Celesta -kuljetusseurannalla

 

Ruukki Construction Oy on ottanut käyttöön Suomessa ja Puolassa reaaliaikaisen kuljetustenseurantaratkaisun, jonka kautta Ruukki voi tarjota asiakkailleen entistä laadukkaampaa palvelua. Ratkaisu perustuu Identoin Celesta Plan ja Celesta Mobile –tuotteisiin.

”Nyt voimme lähettää asiakkaillemme tekstiviestein tiedon tarkasta toimitusajasta. Ajojärjestelijämme näkevät kartalla, missä alihankkijoidemme autot ajavat, ja voimme  lähettää ja vastaanottaa viestejä heidän kanssaan ”, kertoo Janne Latvala, Logistic Manager, Ruukki Construction Oy, ja jatkaa “Tämä on ollut erittäin onnistunut projekti”.

Ruukin logistikot näkevät kaikkien liikenteessä olevien autojen sijainnin kartalla reaaliajassa sekä kunkin auton sijainnin reitillä purkupaikkoineen. Kuljettajille voidaan lähettää tietoja paluukuormista ja muita viestejä. Kuljettajat käyttävät Celesta Mobile Web-sovellusta Android tablet –tietokoneilla.

Kuljetusten seurantaratkaisu (Celesta Plan) on liitetty Ruukin  SAP –järjestelmään web service-rajapinnan kautta.


Lisätietoja
Sakari Vaara, toimitusjohtaja, Identoi Oy,  +358 40 553 9347, etunimi.sukunimi@identoi.com

Ruukki Construction 

Ruukki Construction palvelee rakennusalan asiakkaita. Toimitamme asiakkaittemme liiketoimintaa edistäviä tuotteita ja palveluja aina suunnittelusta asennukseen. Yritysasiakkaisiimme kuuluvat muun muassa rakennuttajat ja rakennusyritykset. Henkilöasiakkaita palvelemme katon rakentamisessa, katteiden ja tarvikkeiden valmistuksesta asennuspalveluun. Vesikatoissa tuotemerkkeinämme ovat Ruukki ja Plannja. Vähittäiskauppojen lisäksi palvelemme katonrakentajia Ruukki Express- ja Plannja-myymälöissä , yhdeksässä maassa. Ruukki Construction työllistää yli 3 500 työntekijää ja tuotantoa meillä on 20 tehtaassa. Vertailukelpoinen liikevaihto vuonna 2013 oli 740 miljoonaa euroa. Ruukki Construction on SSAB:n divisioona.
SSAB on pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö, jolla on toimintaa yli 50 maassa. Yhtiö on noteerattu
NASDAQ OMX Tukholmassa ja Helsingissä. www.ssab.com.
  

Takaisin

Powered by Softers
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja