20.10.2015

Keslog tehostaa logistiikkaansa Identoin mobiiliratkaisulla

 

Keslog kuljettaja

 

 

Identoi Oy on toimittanut Keslog Oy:lle mobiiliratkaisun, jolla ohjataan kotimaan jakelukuljetusten kuljetustehtävät kuljettajille ja kerätään kuljettajien suoritteet reaaliaikaisesti.  

 

Keslog Oy:n keskeisin tehtävä on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko konsernin toimialayhtiöille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille.

 

Keslog Oy:n mobiiliratkaisu on käytössä lähes 300:lla sopimusautoilijalla, jotka tekevät noin 3500 asiakaskäyntiä päivittäin.

 

 

”Mobiiliratkaisun avulla tehostamme kuljetuksiamme. Tiedämme reaaliajassa, mitä kuljettaja on lastannut autoon, missä auto on reitillä ja milloin kuljettaja on purkanut kuorman asiakkaalle” kertoo Kauko Keskihannu, kehityspäällikkö, Keslog Oy:stä ja jatkaa ”Identoin osaaminen ja pitkä kokemus logistiikan mobiiliratkaisuista ovat nopeuttaneet projektiamme”.

 

”Keslog yhtenä Suomen suurimmista logistiikkayrityksistä on vahvasti sitoutunut toimintansa kehittämiseen. Olemme erittäin tyytyväisiä hyvin alkaneeseen yhteistyöhömme”, toteaa Sakari Vaara, toimitusjohtaja, Identoi Oy.

 

Keslog Oy:n kuljettajan mobiilisovellus sisältää lastaus-, purku- ja paluulogistiikan toiminnot. Kuljettajan sovellus toimii tiedonkeruulaitteessa. Ratkaisulla voidaan myös seurata yksilöllisellä SSCC-viivakoodilla varustettuja kuljetusalustoja. Mobiiliratkaisu keskustelee reaaliaikaisesti langattomien verkkojen kautta Keslogin ajojärjestelyn työpöydän kanssa.

 

 

 

 

 

Takaisin

Powered by Softers
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja