11.2.2016

SRV Kalustolle Identoin TK-Vuokrat ja Extranet ratkaisu

 

Identoi Oy on toimittanut SRV Kalusto Oy:lle TK-Vuokrat – ratkaisun kalustonhallintaan, laskutukseen sekä raportointiin syksyn 2015 aikana. Lisäksi Identoi Oy toimittaa myöhemmin Työmaa WEB Extranet ratkaisun työmaiden käyttöön.

 

”Identoin TK-Vuokrat tarjoaa kattavan ratkaisun vuokraustoimintamme tehostamiseksi. Tämän lisäksi työmaamme näkevät tulevaisuudessa reaaliaikaisesti kalustonsa ja voivat tehdä tilauksia ja palautuksia”, kertoo Tapio Kaikkonen, kalustokeskuksen päällikkö, SRV Kalusto Oy:stä ja jatkaa ”TK-Vuokrien käyttöönotto on ollut nopeaa ja vaivatonta Identoin asiantuntemuksen ansiosta”.

 

SRV Kalusto Oy vuokraa koneita, tuottaa palveluita sekä laskuttaa SRV Yhtiöt Oyj:n rakennustyömaita Identoin TK-Vuokrat ratkaisun avulla. Nykyaikainen TK-Vuokrat on julkaistu pilvipalveluna SRV Yhtiöiden omasta palvelinkeskuksesta.  

 

”Projekti on ollut haastava, mutta olemme edenneet siinä aikataulun mukaisesti. SRV Kalusto Oy:n kalustonhallinta saa ratkaisumme avulla selkeän ja kehittyvän järjestelmäkokonaisuuden koko ajan kehittyvään liiketoimintaan, toteaa Tuomas Niemi Identoi Oy:stä”.

 

  

Lisätietoja

Tuomas Niemi, tuotepäällikkö, Identoi Oy, matkapuh. 0500 892 868

s-posti: etunimi.sukunimi@identoi.com

 

Tapio Kaikkonen, kalustokeskuksen päällikkö, SRV Kalusto Oy, matkapuh. 050 328 0021

s-posti: etunimi.sukunimi@srv.fi

 

Takaisin

Powered by Softers
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja