24.2.2016

Ruoka.citymarket.fi -verkkokaupan keräilyyn tehokkuutta, tarkkuutta ja luotettavuutta Identoin keräilyratkaisulla

 

Ruoan verkkokauppa kasvaa nopeasti. Keskon logistiikkayritys Keslog Oy kehittää aktiivisesti logistiikkaansa palvelemaan kasvavan ruoka.citymarket.fi -verkkokaupan ja asiakkaiden tarpeita.

 

Ruoka.citymarket.fi on ruoan verkkokauppa, joka toimittaa ruokaa kotiinkuljetuksena pääkaupunkiseudun asukkaille sekä alueella toimiville yrityksille.  Tuotteet kerätään ja toimitetaan asiakkaille erillisestä Kespro Oy:n Vantaan Hakkilassa sijaitsevasta toimitusvarastosta.

 

Keslog vastaa Hakkilassa sijaitsevan ruoan verkkokaupan varaston operatiivisista toiminnoista. Identoi Oy on toimittanut Keslog Oy:lle ohjelmistoratkaisun ruoan verkkokaupan keräilytoimintaan. ”Verkkokaupastamme toimitettavien tilausten määrä kasvaa nopeasti. Järjestelmien on toimittava tehokkaasti ja luotettavasti, jotta oikeat tuotteet toimitetaan asiakkaalle oikeaan aikaan. Halusimme ratkaisun, joka on helppo oppia ja nopea käyttää” kertoo Markus Pyyhtiä, verkkokaupan logistiikan esimies Keslog Oy:stä, ja jatkaa ”työnjohtomme näkee koko ajan, mikä on keräilyn tilanne ja tiedämme nimikekohtaisesti mitä on kerätty. Projektimme aikataulu oli hyvin tiukka, mutta yhdessä Identoin kanssa onnistuimme saamaan järjestelmän tuotantoon ennen kiireisintä joulusesonkia”.

 

Verkkokaupan keräilyratkaisu sisältää kerääjän ja työnjohtajan käyttöliittymät. Kerääjät saavat keräyslenkin tilaukset käyttöliittymään, joka toimii keräyskärryyn kiinnitetyssä tablet–tietokoneessa (Apple iPAD) tai kylmävaraston kerääjän Android-päätelaitteessa. Kerääjällä on sormiin kiinnitetty pieni viivakoodinlukija (Symbol RS507), jolla hän lukee kunkin kerättävän tuotteen EAN-viivakoodin sekä asiakkaalle kiinnitetyn keräyslaatikon koodin. Kerääjä voi myös korvata tilatun tuotteen toisella vastaavalla tuotteella. Kerääjien käyttöliittymä keskustelee reaaliaikaisesti työnjohdon käyttöliittymän kanssa, jonka kautta työnjohto seuraa ja suunnittelee keräystoimintaa.

 

”Verkkokauppa kasvaa nopeasti. Keslog yhtenä Suomen suurimmista logistiikkayrityksistä on vahvasti sitoutunut myös verkkokaupan logistiikan kehittämiseen. Responsiiviset, selaimella käytettävät ratkaisut yleistyvät nopeasti myös ammattikäytössä, toteaa Sakari Vaara, toimitusjohtaja, Identoi Oy.

 

Lisätietoja

Sakari Vaara, toimitusjohtaja, Identoi Oy, matkapuh. 040 553 9347, s-posti: etunimi.sukunimi@identoi.com

 

Keslog Oy on Keskon omistama tehokas ja luotettava kaupan alan logistiikkapalvelujen tuottaja ja alansa edelläkävijä. Keslog Oy:n keskeisin tehtävä on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko konsernin toimialayhtiöille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille.

 

Takaisin

Powered by Softers
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja