1.8.2017

Identoi osallistuu Tampereella Alihankinnan ammattimessuille 26.–28.9.2017.

ALIHANKINTA 2017

 

Alihankinta kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista, joista jokaista yhdistää halu tehdä enemmän, paremmin, tehokkaammin ja tuottavammin.

Identoi Oy:n halu tehdä yhteystyötä huippuammattilaisen kanssa saa jatkoa, kun lähdemme Tampereella järjestettävään Alihankinta messutapahtumaan esittelemään omaa osaamistamme.

Tulemme esittelemään osaamistamme sisä- ja ulkologistiikan parissa. Kuljetusten ja logistiikan ohjaukseen soveltuvat ratkaisumme sisältävät sekä ajojärjestelijän että kuljettajan toiminnollisuudet. Sisälogistiikassa kaiken kattavaan ohjelmistokokonaisuuteen kuuluvat työntekijän, sekä työnjohdon ohjaus- ja seurantaratkaisut.  

IoT on myös vahvasti identoin ydinosaamisessa mukana. Rakennamme älykkäitä järjestelmiä tehostamaan yrityksen toimintaa. Näitä ovat esimerkiksi teollisuushallissa käytettävien laitteiden reaaliaikainen seuranta sekä hallinta.

Nykyään työntekijät eivät ole enää sidottuja toimipisteensä fyysisiin tiloihin, vaan liikkuvat paljon. Yrityksen kannalta on hyödyllistä tarjota työntekijöille parhaat mahdolliset työkalut liikkuvan työn tekemiseen. Tämä lisää yrityksen tehokkuutta ja vähentää kustannuksia. Esimerkiksi huoltohenkilöstöä helpottavia ratkaisuja Identoi pystyy tarjoamaan hyvin laaja-alaisesti. Tehtävät, kirjaukset, kuittaukset ja kartat löytyvät helposti tabletilta tai puhelimesta. Liikkuvan työn ohjelmistokokonaisuudessa on myös käytössä työntekijän sekä työnjohdon ohjaus- ja seurantaratkaisut.

Identoin kattavasta ohjelmistotarjonnasta löytyy varmasti sinun yrityksellesi juuri sopiva ohjelmisto. Muovaamme aina ohjelmiston juuri sinun yrityksen tarpeisiin sopivaksi.

Meidät löydät Hallista C ja messuosastolta kohdasta C647. Tule tutustumaan ja kertomaan oman yrityksesi liiketoiminnasta.

                                                                                                                              

 

Yhteistyöterveisin Identoi Oy                              

 

 

Lataa messutiedote täältä

 

Miksi kannattaa tulla messuille 

https://www.youtube.com/watch?v=YYbKao3WYQU

 

 

Takaisin

Powered by Softers