Ruoka.citymarket.fi -verkkokaupan keräilyyn tehokkuutta, tarkkuutta ja luotettavuutta Identoin keräilyratkaisulla  

 
Ruoan verkkokauppa kasvaa nopeasti. Keskon logistiikkayritys Keslog Oy kehittää aktiivisesti logistiikkaansa palvelemaan kasvavan ruoka.citymarket.fi -verkkokaupan ja asiakkaiden tarpeita.

 
Ruoka.citymarket.fi on ruoan verkkokauppa, joka toimittaa ruokaa kotiinkuljetuksena pääkaupunkiseudun asukkaille sekä alueella toimiville yrityksille.  Tuotteet kerätään ja toimitetaan asiakkaille erillisestä Kespro Oy:n Vantaan Hakkilassa sijaitsevasta toimitusvarastosta.

 

Keslog vastaa Hakkilassa sijaitsevan ruoan verkkokaupan varaston operatiivisista toiminnoista. Identoi Oy on toimittanut Keslog Oy:lle ohjelmistoratkaisun ruoan verkkokaupan keräilytoimintaan. ”Verkkokaupastamme toimitettavien tilausten määrä kasvaa nopeasti. Järjestelmien on toimittava tehokkaasti ja luotettavasti, jotta oikeat tuotteet toimitetaan asiakkaalle oikeaan aikaan. Halusimme ratkaisun, joka on helppo oppia ja nopea käyttää” kertoo Markus Pyyhtiä, verkkokaupan logistiikan esimies Keslog Oy:stä, ja jatkaa ”työnjohtomme näkee koko ajan, mikä on keräilyn tilanne ja tiedämme nimikekohtaisesti mitä on kerätty. Projektimme aikataulu oli hyvin tiukka, mutta yhdessä Identoin kanssa onnistuimme saamaan järjestelmän tuotantoon ennen kiireisintä joulusesonkia”.

 

Verkkokaupan keräilyratkaisu sisältää kerääjän ja työnjohtajan käyttöliittymät. Kerääjät saavat keräyslenkin tilaukset käyttöliittymään, joka toimii keräyskärryyn kiinnitetyssä tablet–tietokoneessa (Apple iPAD) tai kylmävaraston kerääjän Android-päätelaitteessa. Kerääjällä on sormiin kiinnitetty pieni viivakoodinlukija (Symbol RS507), jolla hän lukee kunkin kerättävän tuotteen EAN-viivakoodin sekä asiakkaalle kiinnitetyn keräyslaatikon koodin. Kerääjä voi myös korvata tilatun tuotteen toisella vastaavalla tuotteella. Kerääjien käyttöliittymä keskustelee reaaliaikaisesti työnjohdon käyttöliittymän kanssa, jonka kautta työnjohto seuraa ja suunnittelee keräystoimintaa.
 

Keslog Oy on Keskon omistama tehokas ja luotettava kaupan alan logistiikkapalvelujen tuottaja ja alansa edelläkävijä. Keslog Oy:n keskeisin tehtävä on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko konsernin toimialayhtiöille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille.

 

<- Takaisin

Powered by Softers